Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie onderzoekt steekincident in Ulvenhout

Laatst gewijzigd op:

Ulvenhout - Een 37-jarige Bredanaar is woensdagavond in of nabij een woning aan het Steenland met een mes gestoken. Hij raakte daardoor zwaar gewond en is naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Politieagent op de rug

Het lijkt te gaan om een uit de hand gelopen ruzie tussen bekenden van elkaar. De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in naar het incident.

Update 11.30 uur:
De verdachte, een 52-jarige Oosterhouter, is donderdag 9 september 2021 omstreeks 11.00 uur in Oosterhout aangehouden. 

Melding
De politie kreeg woensdag 8 september 20221 omstreeks 22.35 uur een melding van een steekincident bij een woning aan het Steenland in Ulvenhout. Diverse eenheden gingen ter plaatse.  In de woning werd een zwaar gewond slachtoffer aangetroffen. Ambulancedienst en traumaheli bekommerden  zich om hem. In de woning waren buiten het slachtoffer nog twee mannen waaronder de bewoner. De persoon die gestoken zou hebben was niet meer in het pand. De politie heeft gisteravond en vannacht nog tevergeefs naar hem gezocht Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen voor een buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Specialisten van Forensische Ondersteuning hebben naar sporen gezocht.