Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man bewusteloos achtergelaten na mishandeling

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom - Omstreeks 03.20 uur in de nieuwjaarsnacht meldde een getuige dat een man knock-out was geslagen door meerdere andere mannen. Dit gebeurde in de Burgemeester Blomlaan in Bergen op Zoom. Na de mishandeling vertrokken de belagers in een auto.

Hulpverleners kwamen meteen ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer dat op straat lag. De man, een 30-jarige inwoner van Bergen op Zoom, is met onbekend letsel, met spoed, naar het ziekenhuis gebracht. De man was buiten bewustzijn. De aanleiding voor deze zware mishandeling is niet bekend en de zaak wordt onderzocht door de politie. Het slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Hebt u iets gezien of gehoord dat met de mishandeling te maken heeft, of hebt u andere informatie die de politie kan helpen om de daders op te sporen? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Geef bij uw contact graag het zaaknummer door. Dat is: 2022-000314.

Wanneer u wel informatie hebt, maar u wilt die niet persoonlijk met de politie delen. Dan kunt u er ook voor kiezen om contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem. Dit kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).