Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Help misdrijven oplossen, kijk Bureau Rijnmond

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie op TV Rijnmond, worden wekelijks beelden van misdrijven getoond en wordt een oproep gedaan aan de kijker om de politie te helpen deze zaken op te lossen.

Fraude
Op 17 februari werd een 74 jarige Rotterdammer opgelicht door een zogenaamde bankmedewerker. Er worden beelden getoond van de dader.

Explosie en overval
Twee verschillende zaken die in deze aflevering van Bureau Rijnmond worden behandeld, gebeurden in Vlaardingen. Op 5 maart jl vond een explosie plaats bij een woning aan de Hoflaan en eind vorig jaar werd een drogisterij aan de Dr. Wiardi Beckmansingel overvallen. Van beide zaken worden beelden getoond.

Aanranding
Naast deze zaken is de politie ook nog op zoek naar een specifieke getuige van een aanranding in de trein van Utrecht naar Rotterdam.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.