Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Deze week in Bureau Rijnmond!

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Deze week worden in Bureau Rijnmond opnieuw beelden getoond van verdachten van misdrijven maar wordt ook de medewerking gevraagd bij de identificatie van een persoon

Brand
In de Korenbrugstraat in Gorinchem werd brand gesticht bij een woning. De politie zou heel graag willen weten waarom en natuurlijk door wie!

Fraude
Opnieuw werden twee ouderen slachtoffer van fraude en daarbij raakten zij grote sommen geld kwijt. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van de daders van deze zaken.

Onbekende dode
In Vlaardingen is in de Koggehaven het lichaam van een man gevonden. De politie sluit een misdrijf uit, maar wil natuurlijk wel graag weten wie hij is. De kleding van de man wordt getoond.

Mishandeling
Wie is de man die op 2 maart jl aan de Pleinweg een RET medewerker mishandelde? Bureau Rijnmond toont de man in de hoop dat de kijker kan helpen.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.