Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Mis je mei?

Gepubliceerd op:

Nederland - Tienduizenden mensen raken jaarlijks vermist. De meesten kort, sommigen lang. Voor veel achterblijvers voelt een verdwijning aan als een radeloze strijd. Elke aandacht die er voor vermisten is, helpt. Daarom vragen we via de themamaand Mis je mei? om extra aandacht voor vermiste personen.

Daniel Gil

Daniel Gil

De Poolse Daniel Gil was net in Nederland toen hij op 18 juni 2020 vermist raakte. Hij werd voor het laatst gezien in een uitzendbureau in Helmond. Daar was hij om een arbeidscontract te tekenen. Vervolgens moest hij wachten op een busje dat hem naar een woning in Mierlo zou brengen. Daniel is echter nooit in dat busje gestapt.
Daniel is 34 jaar oud, heeft bruin haar en bruine ogen.

* Heb jij informatie over Daniel? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0800-6070 of via Politie.nl.

Rosa van der Palen
Rosa van der Palen

Rosa van der Palen

Even kleding kopen in het centrum. Dat was wat de 15-jarige Rosa op dinsdagmiddag 9 juli 1996 wilde doen. Een getuige zag haar nog in de buurt van het Tempelplein in Sittard. Het is het laatste moment dat bekend is van het meisje.
Nu, 26 jaar later, moet Rosa een vrouw van 41 jaar zijn. Maar waar is ze? Wat is er met haar gebeurd? Bij haar verdwijning was Rosa tenger gebouwd, ongeveer 1.60 lang en droeg ze zwart haar. Ze heeft bruine ogen. Rosa woonde met haar broertjes en zus in een gezinsvervangend tehuis in Sittard. Ze heeft voorouders uit Nieuw-Guinea.

Tips over Rosa mogen naar:  vermiste-personen.limburg@politie.nl

Aroen Klootwijk
Aroen Klootwijk

Aroen Klootwijk

Ruim veertien jaar leeft de familie van Aroen Klootwijk in onzekerheid. Waar is hun Aroen gebleven? In januari 2008 woonde hij nog de crematie van zijn oma bij. Dat was de laatste keer dat ze hem zagen. In mei 2010 is er voor het laatst mailcontact geweest, maar sindsdien is het stil. Aroen leidde sinds 2008 een zwervend bestaan. Hij moet nu 45 jaar oud zijn. Hij is 1,78 meter lang.

 

  • Heb jij informatie over Aroen, Rosa of een van de andere vermisten? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 
  • Kijk ook op de pagina’s met vermiste kinderen. Als je informatie over een van deze vermissingen hebt, laat het dan ook weten.

Dode onbekende man 's-Gravenzande
Dode onbekende man

Dode onbekende man

In het Staelduinsebos in het Zuid-Hollandse ’s-Gravenzande werd op zondag 9 december 2007 het levenloze lichaam van een man gevonden. Tot op de dag van vandaag is onbekend wie hij is.
Het gaat om een blanke man van 25 à 35 jaar. Hij was 1,80 meter lang, had bruine ogen, kort donker haar en droeg een stoppelbaard. Aan de binnenkant van zijn rechterbeen zat een kleine gekleurde tattoo. Op zijn rechter bovenarm was een gekleurde tatoeage van een oog gezet.
Bij zijn vondst droeg hij een kaki-beige jas met bontkraag, een zwarte trui, een wit T-shirt (met voorop de tekst Northern Sideloaders, op de rug stond Commandeurs Sideloaders), een bruine ribbroek en beige suède schoenen.

Weet jij wie deze man is? Of heb je andere informatie? Laat het de politie weten. We willen eventuele nabestaanden graag zekerheid geven over het lot van deze man. Neem s.v.p. contact op met de politie via 0800-6070 of via Politie.nl

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070