Ga naar content

Nieuws

Meer nieuws

Straatrover aangehouden

Oegstgeest - Politieagenten hielden donderdag 20 juli om 23.40 uur op de Willem Einthovenstraat een straatrover aan.

Woningoverval

Leiden - Vermoedelijk twee personen overvielen donderdagmiddag 6 juli een woning aan de Spreeuwenplaats. De recherche onderzoekt de overval en zoekt getuigen.

Getuigenoproep: Man slachtoffer van straatroof

Rijnsburg - Een 70-jarige Rijnsburger liep maandag 3 juli om 12:45 uur op de Oude Vlietweg toen twee mannen hem van geld beroofden. De politie zoekt getuigen.

Taxichauffeur overvallen

Leiden - Een 48-jarige taxichauffeur uit Leiden is zaterdag 17 juni overvallen door een klant die hem bedreigde en zijn portemonnee afpakte.

Verdachte van terrasconflict Merenwijk aangehouden

Leiden - De politie heeft maandagavond 12 juni een 40-jarige man uit Leiden aangehouden in een onderzoek naar een conflict op een terras op de Kopermolen in...

Politiecamper komt bij u in de buurt

Katwijk - Op de Katwijkse weekmarkt strijken zes agenten vrijdag 9 juni met een heuse politiecamper neer. U bent van harte welkom om bij deze camper met de...

Politie treft hennepkwekerijen aan in Leiden e.o.

Leiden e.o. - De politie rolde dinsdag 30 mei in de Leidse regio meerdere hennepkwekerijen op na diverse meldingen.

Vijf mannen aangehouden voor ramkraak in supermarkt

Zoeterwoude - In een supermarkt aan de Nassaulaan vond donderdag 18 mei om 4.15 uur een ramkraak plaats. Agenten hielden in de avond en middag in Almere vijf...

Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting

Leiden - De politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichtingen in de omgeving van Leiden-Zuid in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei.

Aangehouden jongens geen verdachten in onderzoek branden

Leiden - De twee 15-jarige jongens uit Leiden die zondagnacht 14 mei waren aangehouden na een melding van een brand bij station De Vink zijn heengezonden.