Ga naar content

NMi verklaringen

Het Nederlands Meetinstituut (NMi) is erkend voor het testen en certificeren van meetinstrumenten en meetsystemen. Als een apparaat is getest en gecertificeerd is, wordt een verklaring afgegeven door het NMi. Daarmee voldoet de apparatuur aan de Regeling meetmiddelen politie. Hieronder treft u de verklaringen aan van een groot aantal door Politie Zeeland-West-Brabant gebruikte apparaten.

Toelichting

Dit overzicht is met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld, maar is niet bedoeld om hieraan conclusies te verbinden met betrekking tot de rechtmatigheid van een eventueel aan u opgelegde boete. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een camera is verwisseld. Het cameranummer wordt afgedrukt op de foto.

Indien u een document mist op deze website, kunt u een verzoek indienen om dit document alsnog te laten plaatsen.

Voor de meetlijsten en NMi-verklaringen geldt dat deze al openbaar zijn en deze zullen op verzoek beschikbaar worden gesteld. Op documenten van verbalisanten zal nog een anonimisering plaats moeten vinden.

Ademanalyse

Bromfietsrollentestbank

Laser

 

Lichtdoorlaatbaarheidsmeter

Radar

Trajectcontrole

Flitspalen

West-Brabant

Zeeland

Toelichting
In Zeeland staan op verschillende locaties flitspalen. Met behulp van de tabel kunt u bekijken welke documenten bij een bepaalde flitspaal horen. De documenten zelf vindt u onder de kopjes NMi-verklaringen en Meetlijsten. Iedere NMi-verklaring start met het cameranummer en bevat ook de datum van ijking. De meetlijst start met het locatienummer, omschrijving locatie en datum afgifte document. Dit overzicht is met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld, maar is niet bedoeld om hieraan conclusies te verbinden met betrekking tot de rechtmatigheid van een eventueel aan u opgelegde boete. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een camera is verwisseld. Het cameranummer wordt afgedrukt op de foto.

Weegplaten

Ademanalyse

bromfietsrollentestbank

Flitspalen

Flitspalen MWB

Geluidsmeter MWB

Geluidsmeter ZWB

Laser

Laser MWB

lichtdoorheidsmeter

Lichtdoorlaatbaarheidsmeter MWB

Radar

Radar MWB

trajectcontrole

Weegplaten