Ga naar content

Vermissing Yildiz Kayali

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

De 43-jarige Yildiz Kayali uit Zevenaar is sinds 29 december 2023 vermist. We maken ons grote zorgen om haar lot en houden er rekening mee dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf. Een groot rechercheteam onderzoekt de zaak. In dit dossier lees je alles over het onderzoek en de vragen die het onderzoeksteam heeft.

Over het onderzoek

Het laatste teken van leven van de toen nog 42-jarige Yildiz is op 29 december. In de ochtend is ze nog op haar werk verschenen en ze komt rond 10.00 uur weer thuis in Zevenaar. Rond 12.00 uur belt ze nog met één van haar dochters. Hoewel ze afspreken elkaar ’s avonds weer te spreken, belt Yildiz niet meer.

De kinderen maken zich ernstige zorgen als zij geen contact meer krijgen met Yildiz en op 5 januari wordt ze als vermist opgegeven nadat ze niet op haar werk verschijnt. De vermissing wordt als urgent bestempeld en een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) wordt op de zaak gezet. Het team vindt aanwijzingen dat Yildiz mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf. Op 15 februari wordt een 59-jarige man uit Zevenaar aangehouden voor betrokkenheid bij haar verdwijning.

Auto

Op 29 december, aan het begin van de avond, is de Peugeot 208 van Yildiz nog op de A12 geregistreerd. Rond 17.40 uur reed de auto vanuit Zevenaar in de richting van Arnhem. Iets voor 19.00 uur reed de auto weer terug.

Het is onbekend of Yildiz zelf de auto bestuurde, of dat iemand anders dat deed. Alle informatie over gebruikers van de auto is welkom.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening