Ga naar content

Zware mishandeling - Leenderweg - Valkenswaard

Wij zoeken de daders van een zeer zware mishandeling tijdens carnaval, op 13 februari, in Valkenswaard. Een groep van zes jongeren spreekt een man aan. Er ontstaat een woordenwisseling, waarna de man ineens vol in zijn gezicht geslagen wordt. Hij valt bewusteloos op straat. Daarna wordt hij ook nog een keer tegen het hoofd geschopt. Wie kan ons vertellen waar we deze jongens kunnen vinden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer loopt die 13de februari rond half drie ’s nachts over de Leenderweg, hij is onderweg naar huis, maar wordt dan door een groepje van zes jongeren tegen gehouden. Er ontstaat een woordenwisseling, er wordt wat geduwd en getrokken (door persoon 1 op de afbeelding). Dan ineens… Een vuistslag in zijn gezicht (door persoon 4 op de afbeelding). De man valt bewusteloos op de grond. Zijn hoofd komt hard op straat terecht. De groep loopt dan weg, maar één van de jongeren(persoon 2 op de afbeelding) schopt de man nog vol in zijn gezicht. Ze laten hem zwaargewond en hulpeloos op het wegdek achter. 

De man is zo zwaar toegetakeld dat hij meerdere breuken en zware kneuzingen in zijn gezicht heeft. We hoeven niemand uit te leggen dat we de daders moeten vinden en dat we ze hier niet mee weg mogen laten komen. Er moeten mensen zijn die meer weten: Iemand zo zwaar toetakelen en dan ook nog hulpeloos op straat achterlaten, dat maakt het zo mogelijk nog erger want als het verkeer hem niet op tijd had opgemerkt, dan hadden de gevolgen nog erger kunnen zijn.

Ook al is het even geleden, misschien herinnert u zich toch iets, misschien was u wel in de buurt ook aan het carnavallen, en misschien heeft u de daders al wel eerder die avond gezien. Neem contact met ons op als u meer weet of iets gezien heeft. Bel de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of gegarandeerd anoniem naar 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=foUdoZTXKcY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening