Ga naar content

Schietpartij - Paul Krugerstraat - Rotterdam Zuid

Op de Paul Krugerstraat in Rotterdam vond op 29 januari een beroving plaats, waarbij het slachtoffer werd beschoten én geraakt. Help ons de daders te vinden!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer had die bewuste maandag via snapchat een afspraak gemaakt om iets te kopen, wat is geëscaleerd in een beroving waarbij hij werd neergeschoten. Het slachtoffer werd met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident vond plaats in een auto, waarbij er twee getuigen waren: de partner van het slachtoffer en hun nichtje van 7 jaar. Zij bleven ongedeerd.

Drie verdachten
Uit onderzoek is gebleken dat bij de schietpartij drie verdachten waren betrokken, van wie één inmiddels is aangehouden. Er zijn beelden van het incident en daarop is te zien dat twee verdachten wegrenden. We zijn dan ook op zoek naar de identiteit van deze wegrennende verdachten.
Weet u wie ze zijn of heeft u andere informatie ons helpt in het onderzoek? Laat het ons weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=y2ERmS4BBU4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening