Ga naar content

Zakkenrollerij - Kolfstraat - Dordrecht

De politie is op zoek naar een dame die ervan verdacht wordt gepind te hebben met een gestolen pinpas. De houdster van deze pinpas is een 78-jarige vrouw. De pinpas is door middel van zakkenrollerij bij de 78-jarige dame weggenomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdag 26 augustus 2023 is een vrouw van 78 jaar het slachtoffer geworden van zakkenrollerij. De dame werd vlak voor haar woning aangesproken door twee andere vrouwen (één van ongeveer 45 jaar en één van ongeveer 20 jaar). Deze vrouwen zagen vervolgens kans om de pinpas bij de oudere dame uit haar jaszak weg te nemen. Vlak daarna is er door één van de dames bij Geldmaat aan het Statenplein in Dordrecht, met de pinpas van het slachtoffer, een groot geldbedrag gepind.

Gelukkig staat één van de verdachten goed op beeld. Een opvallend kenmerk is de goud(kleurige) ketting met de letter M die de vrouw tijdens het pinnen om had. Wie herkent haar of wie heeft meer informatie over deze zaak?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Jy8nF0UD7rQ

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening