Ga naar content

Alleenstaande man vermoord

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

De werkster was bij aankomst al iets vreemds opgevallen. De gordijnen van de woning van Roelof Steinvoorte waren de ochtend van 5 februari 1993 gesloten. Eenmaal in de woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg 88 in Leeuwarden wist ze waarom de gordijnen nog dicht waren. Daar vond ze het levenloze lichaam van de 62-jarige Steinvoorte. Het slachtoffer was meerdere malen in zijn borst gestoken en had diverse letsels aan zijn hoofd. Steinvoorte is vermoedelijk de avond ervoor om het leven gebracht.

Over Roelof Steinvoorte

De heer Steinvoorte kwam uit een vermogende familie en bezat verscheidende panden in Leeuwarden die hij verhuurde. Na de dood van zijn ouders bleef hij alleen in het ouderlijk huis wonen. Er deden verhalen de ronde dat hij mogelijk veel geld in huis had en dat hij homoseksuele relaties had. Deze verhalen zijn echter nooit met feiten hard gemaakt.
 

Tips

Nabestaanden van de heer Steinvoorte weten niet wat er die avond gebeurd is. Weet u meer over deze zaak? Help dan om dit onderzoek na al die jaren tot een goed einde te brengen.

Beloning

Er wordt een beloning uitgeloofd van €15.000 voor de gouden tip.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening