Ga naar content

Lichaam in auto aangetroffen

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Help de politie bij het onderzoek

Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Noord-Nederland via 0900-8844 (hier kunt u ook zonder uw naam te noemen vragen om een vertrouwelijk gesprek). De hoofdofficier van jusitie in Noord-Nederland heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Auto gezien?

De aangetroffen auto betreft een donkerkleurige Mercedes Benz 300 SE. Dat is een ouder type auto, zoals ook op onderstaande foto's zichtbaar is. De auto is voorzien van het kenteken PV-20-HT. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze auto tussen donderdagavond 18:00 uur en vrijdagochtend 5.45 hebben gezien. 

auto met kenteken

Ontmoeting Noordersloot Erica

Aan de Noordersloot in Erica, vlakbij een meertje, is rond 19.45 uur de auto van Ralf gezien. Vermoedelijk stond Ralf naast de auto. Ook stond er een motor of scooter bij de plek, waardoor het aannemelijk is dat Ralf hier met iemand heeft staan praten. We willen graag weten met wie. 

Vertrek woning

Op donderdag 30 maart vertrekt Ralf na 23 uur met de auto vanuit zijn huis aan de Langestraat in Klazienaveen. Het is nog onduidelijk of Ralf alleen in de auto zat of niet. Wie kan hier duidelijkheid over geven?

Aanwezigheid Rietlanden Emmen

De telefoon van Ralf heeft om 23.23 uur een mast in de Emmer wijk Rietlanden aangestraald. We hebben dus concrete aanwijzingen dat Ralf die avond in die wijk is geweest.  We willen heel graag weten wat hij daar te zoeken had op donderdagavond 30 maart en vooral ook waar precies en wie hij daar heeft ontmoet. 

Man met bomberjack

Terwijl de politie op vrijdagochtend 31 maart bezig is met de Mercedes bij het Stieltjeskanaal, loopt een slanke man in een zwart bomberjack met de capuchon over zijn hoofd langs het kanaal. Hij liep langs de sluis in de richting van het dorp Zandpol. Wat opviel was dat de man zijn hoofd afwendde naar voorbijgangers, alsof hij niet herkend wilde worden. Omdat niet duidelijk is wat de man in het bomberjack hier deed, wil de politie nog altijd weten wie hij is en met hem in contact komen. 

Bestuurder auto met aanhanger

Op dinsdag 28 maart stond voor het huis van Ralf aan de Langestraat in Klazienaveen een auto met aanhanger. De politie wil graag weten wie de bestuurder van deze auto is.

Anonieme briefschrijver(s)

Op de politiebureaus van Emmen en Klazienaveen zijn in de maanden na Ralfs dood drie anonieme  brieven bezorgd. De politie wil graag in contact komen met degene die deze brieven heeft geschreven. Het onderzoeksteam denkt dat twee van dezelfde schrijver zijn. Van een derde is dat onbekend. De schrijvers of mensen die weten wie de brieven hebben geschreven, kunnen -als ze dat willen- contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI).

Motief

Heeft u een idee wat er gebeurd zou kunnen zijn met Ralf? Of weet u wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor zijn dood? We roepen op om alles wat u te binnen schiet, hoe onbelangrijk of onwaarschijnlijk het ook lijkt, met ons delen. Laat al uw informatie achter via het reactieformulier. Uw tips, vragen en suggesties worden elke dag bekeken door een speciaal team. Waar mogelijk wordt een terugkoppeling op de reacties toegevoegd aan dit dossier in het tabblad scenario's.