Ga naar content

Wie doodde Derk Kiers in Wildervank?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Het is maandagavond 3 januari 2011 als in Wildervank, bij Veendam in de provincie Groningen, het lichaam gevonden wordt van de 41-jarige Derk Johannes Kiers. Hij ligt in zijn huis en is door een misdrijf om het leven gebracht. Kiers moet zijn overleden tussen zaterdag 1 januari 2011 en maandag 3 januari 2011, dus kort na de jaarwisseling.

Wie was Derk Kiers?

Derk Kiers was een kleine slanke man, droeg een bril, liep licht voorovergebogen en had een opvallend naar voren uitstekende onderkaak. Hij rookte zware shag. Derk was alleenstaand en woonde met zijn twee honden sinds 2003 aan de Sportterreinstraat in Wildervank. Hij leefde van een Wajong-uitkering en zat in de schuldsanering. Daarnaast had Derk wat bijverdiensten van rommelmarkten en deed hij klusjes voor kringloopwinkels. Hij was gek van vrachtwagens en ging regelmatig naar truckfestivals. Hij verzamelde miniatuurvrachtwagens en zocht daarnaar in truckersbladen en op Marktplaats. 

Onderzoek

Er zijn weliswaar mensen aangehouden in deze zaak, maar de dader is nog altijd niet gevonden. Wie heeft tips om deze zaak op te lossen?

Beloning

Er wordt een beloning uitgeloofd van 15000 voor de gouden tip.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening