Ga naar content

Dode man op begraafplaats Haarlem

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Op woensdagochtend 8 maart wordt rond 08.15 uur op de begraafplaats aan de Kleverlaan in Haarlem een dode man aangetroffen. Het blijkt te gaan om de 36-jarige Dumitru Sirbru uit Roemenië. Na sectie op het lichaam door het NFI, houdt de politie ernstig rekening met een misdrijf.

Beelden slachtoffer

Inmiddels is bekend dat Dumitru op dinsdagavond 7 maart rond 19.30 uur op Schiphol is aangekomen waar beelden van zijn. Waarschijnlijk is hij vanaf het vliegveld met de bus naar Haarlem Centrum afgereisd. Tegen 21.15 uur is bij de Albert Heijn aan de Drossestraat geweest en heeft hier drank gekocht. Ook hier zijn beelden van. Dit zijn echter wel de laatst bekende beelden. Wij weten niet hoe Dumitru vanaf de supermarkt op de begraafplaats terecht is gekomen en of hij misschien nog samen met anderen is geweest.

Rugtas

Als het lichaam van Dumitri wordt gevonden, heeft hij geen mobiele telefoon of identiteitsbewijs zich. Ook een grote donkere rugtas die hij bij aankomst op Schiphol en in de Albert Heijn bij zich draagt, is niet aangetroffen. Wij vragen ons af wat er met die rugtas is gebeurd. We weten daarnaast heel weinig over het slachtoffer. Wij verzoeken daarom iedereen die hem kende met klem contact met ons op te nemen. 

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=irKFbbJt6a4

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=D5x--JXVEz4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening