Ga naar content

Onderzoek overleden man Kelpen-Oler

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Vrijdagochtend 8 september 2017 rond 05.45 uur kreeg de politie melding van een persoon die gewond werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg. De 39-jarige Poolse man zonder vaste woon of verblijfplaats is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is het slachtoffer in de loop van de vrijdag komen te overlijden. In verband met verdachte omstandigheden omtrent het oplopen van het letsel is de politie een onderzoek gestart.

Grootschalig onderzoek

De politie en het Openbaar Ministerie hebben een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd om deze zaak nader te onderzoeken. Alle scenario's zijn nog open, zo kan ook een mogelijk misdrijf niet worden uitgesloten.

Naar aanleiding van het incident is er ook een uitvoerig technische onderzoek in en rondom de woning worden verricht door medewerkers van de Forensische Opsporing. Met dit onderzoek wil de politie eventuele aanwijzingen of sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek veiligstellen. Daarnaast is er ook een buurtonderzoek gehouden door agenten.

Op het lichaam van het slachtoffer is sectie verricht. Het slachtoffer bleek meerdere onverklaarbare verwondingen aan zijn lichaam te hebben. Over de aard van de verwondingen en de exacte doodsoorzaak doet de politie op dit moment uit onderzoeksbelang geen nadere mededelingen. De familie is ingelicht over de uitkomst van de sectie. Het is voor het onderzoeksteam op dit moment nog niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf, omdat ook nog steeds andere scenario's mogelijk zijn.

Identiteit slachtoffer

Plattegrond

Het slachtoffer is een 39-jarige Poolse man, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het is nog onbekend waarom hij in Kelpen-Oler. Voor zover bekend is hij die betreffende donderdagavond nog in een pand geweest aan de Ensebroekerweg waar andere seizoensarbeiders wonen. De politie wil zo snel mogelijk in contact komen met mensen die iets in de uren daarna hebben gezien.

Iets gezien? Deel uw informatie!

Hebt u iets gezien of gehoord dat in relatie gebracht kan worden met deze zaak? Dan vragen wij uw om contact op met te nemen met de politie. In het bijzonder zoekt de politie getuigen die verdachte zaken hebben gezien tussen donderdagavond 20.00 uur en het aantreffen van de man op vrijdagochtend 06.00 uur. Heeft u wellicht het slachtoffer gezien? Of andere opvallende zaken bij zijn witte Audi die aan de Ensebroekerweg stond? Deel dit dan met de politie.

Dat kan door te bellen naar 0900 – 88 44. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. U kunt ook het onderstaande digitale tipformulier op www.politie.nl invullen. Ook als u camerabeelden hebt die mogelijk kunnen bijdragen tot de oplossing van deze zaak, geef dit dan door aan de politie.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening