Ga naar content

Onderzoek dood Tjeerd van Seggeren

Zondag 9 juli rond 10.30 uur kreeg de politie een melding van een voorbijganger van het aantreffen van een levenloos lichaam in een weiland nabij de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen. Na onderzoek bleek het te gaan om de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Reden om een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samen te stellen. Dit team, bestaande uit rechercheurs van verschillende disciplines, onderzoekt de dood van de 37-jarige man.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Meld je als je meer weet over de zaak Tjeerd van Seggeren

Uit sectie is naar voren gekomen dat de man uit Kollumerzwaag forse verwondingen had, onder andere aan zijn hoofd. Het onderzoeksteam houdt rekening met verschillende scenario’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat Tjeerd ergens in het dorp is aangereden door een voertuig. De politie roept mensen op die iets bijzonders hebben gezien zich te melden. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een beschadigd voertuig dat je ergens hebt gezien, maar ook aan personen die opvallend gedrag hebben vertoond. Schroom niet om je informatie door te geven. Dit kan ook anoniem! Al je tips kun je telefonisch doorgeven aan het rechercheteam via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kun je je tips via ons tipformulier op politie.nl doorgeven.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Op de hoogte blijven via RSS

Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier. Meer informatie over het gebruik van RSS kunt u vinden op een andere pagina.

RSS feed Onderzoek dood Tjeerd van Seggeren

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: