Ga naar content

Cold Case Monster: Jair slachtoffer misdrijf?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Op vrijdag 4 augustus 1995 verdwijnt de 7-jarige Jair Soares uit Rotterdam spoorloos vanaf het strand in Monster.

Hoe is Jair verdwenen?
Het jongetje is op het strand met zijn vader, moeder, broertje en de buurvrouw met haar dochtertje. Vader Soares gaat met de drie kinderen patat kopen bij strandtent Beach Club. Ook de moeder van Jair komt naar de strandtent en Jair’s vriendinnetje gaat naar haar toe. Dan verdwijnt het zicht op Jair. De politie houdt er rekening mee dat Jair het slachtoffer is geworden van een verschrikkelijk misdrijf.

Uiterlijke kenmerken in 1995: lengte 120 cm. Normaal postuur, zwart krullend haar. Onregelmatig melkgebit, getinte huidskleur. Jair draagt op de dag van zijn verdwijning een zandkleurig boxershort. Weet u meer? Meldt u dit dan. U helpt er de familie mee.

Het onderzoek naar zijn verdwijning heeft tot nu nog toe niets opgeleverd. Het coldcaseteam doet nu nog een poging om erachter te komen wat er 24-jaar geleden is gebeurd. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Jair is die dag voor het laatste gezien toen hij vlakbij strandtent Beacht Club speelde. Het strandpaviljoen lag destijds vlakbij de strandopgang aan de Molenslag in Monster.

Gouden tip

De hoofdofficier van justitie heeft in deze zaak een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening