Ga naar content

Onbekende man onder de trein tussen Didam en Wehl

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Op vrijdag 13 maart 1992 rond 23:40 uur komt een onbekende man onder de trein op het spoor tussen Didam en Wehl. Hij overlijdt. Was het een ongeluk? Zelfdoding? Of een misdrijf?

Informatie

Tot op de dag van vandaag zijn er nog veel vragen rondom de dood van deze man. De man was tussen de 40 en 60 jaar oud. Hij had een blanke huidskleur, fors postuur en donkerblond achterover gekamd haar met inhammen.

Hij droeg een zwart-grijs-groene geruite trui, een zwart-witte geblokte blouse van het merk  McGregor, een zwarte spijkerbroek van het merk Wrangler en wit-blauwe sportschoenen van het merk Cheetah. De labels waren uit zijn kleding geknipt. Hij had verder niets bij zich en droeg geen sierraden. De man is begraven op het kerkhof van Didam zonder dat zijn nabestaanden het wisten.

Weet u wie de man was? En hoe en waarom hij op het spoor is gekomen? Heeft u meer informatie? Laat het alstublieft weten.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ebnMxkjz5Fo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening