Ga naar content

Dode vrouw chalet vakantiepark Mierlo

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

In een recreatiewoning op een vakantiepark in Mierlo werd op vrijdag 14 februari een dode vrouw gevonden. De recherche startte een onderzoek naar de oorzaak van haar dood. Gelet op de omstandigheden waaronder het slachtoffer werd aangetroffen, wordt op dit moment uitgegaan van een misdrijf.

Bij de politie kwam op vrijdag 14 februari de melding binnen dat een vrouw levenloos in een recreatiewoning aan de Patrijslaan was gevonden. Het 48-jarige slachtoffer uit Eindhoven verbleef daar als gast. Hoewel wordt uitgegaan van een misdrijf, kunnen andere scenario’s niet worden uitgesloten. 

Bekende informatie

In dit dossier leest u wat wij als politie tot nu toe gedaan hebben. Ook delen we specifieke informatie die naar voren is gekomen tijdens het onderzoek. Vanwege het opsporingsbelang maken we in dit stadium niet alle details bekend. Sommige informatie weet immers alleen de dader. Deze zogenaamde daderinformatie dient als bewijsmateriaal in het onderzoek.

Waar kunt u met uw informatie - ook beeldmateriaal - terecht?

We komen graag in contact met getuigen die:

  • ons meer kunnen vertellen over de dood van de 48-jarige Eindhovense vrouw 
  • regelmatig op het park verblijven
  • in de dagen voorafgaand aan 14 februari of daarna, iets gezien of gehoord hebben dat met haar dood verband kan houden
  • weten wie er in de recreatiewoning bij haar verbleven
  • weten wat daar op die bewuste 14 februari is gebeurd

Kunt u antwoord geven op één of meer van bovenstaande vragen? Laat het ons weten en bel de opsporingstiplijn op 0800-6070.  Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Via het tipformulier op deze pagina kunt u eventueel ook beeldmateriaal toevoegen dat ons kan helpen bij het oplossen van deze zaak. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening