Ga naar content

Recherche ziet verband in zeker tien zware geweldsmisdrijven: denk mee

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Kasteellaan

Het is 11 maart 2018. Die nacht klinken er bij een woonwagenkamp aan de Kasteellaan in Eindhoven meerdere schoten. Toegesnelde agenten vinden er weliswaar bloedsporen, maar geen slachtoffer. Rond 2.30 uur meldt een 37-jarige Eindhovenaar zich in een ziekenhuis, waar hij wordt opgenomen. Uit het onderzoek naar het schietincident blijkt dat de dader er waarschijnlijk op een scooter vandoor is gegaan. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Plaats delict schietincident woonwagenkamp Kasteellaan Eindhoven 11 maart 2018

Den Bult

Op 12 april wordt de 51-jarige Toon Sweegers uit Eindhoven dood gevonden in zijn groene Mercedes op Den Bult. Hij blijkt te zijn doodgeschoten. Er wordt een uitgebreid onderzoek gestart. Het leidt onder meer naar een Renault Clio. Die auto wordt na de dood van Sweegers gevonden in het buitenland. In het voertuig vindt de politie sporen die te linken zijn aan de liquidatie. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Bekijk hier de uitzending van Opsporing verzocht over deze zaak.

Groene Mercedes waarin Toon Sweegers dood werd aangetroffen op 12 april 2018

Welschapsedijk

Op 22 april 2018 wordt een woonwagen aan de Welschapsedijk doorzeefd met kogels uit een automatisch wapen. Het is een wonder dat de twee bewoners ongedeerd blijven. In en bij de woonwagen worden later meer dan twintig kogels teruggevonden.

Goselingstraat

Een vrouw van 39 jaar overleeft een moordaanslag. Ze zette op maandagochtend 7 mei 2018 de afvalcontainer buiten bij haar woning aan de Mr. C. Goselingstraat in Best. Toen ze terug liep werd ze beschoten door een donker geklede man met een helm. Ze wordt geraakt in haar arm. Even verderop staat iemand met een motor te wachten op de dader. De twee gaan er snel vandoor. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Bekijk hier de uitzending van Bureau Brabant over deze zaak.

Schutter poging liquidatie Mr. C. Goselingstraat Best 7 mei 2018

Insulindelaan

Het is 24 juli 2018 wanneer er rond 13.45 uur wordt gebeld met de politie. In de tuin van een woning aan de Insulindelaan in Eindhoven blijkt een liquidatie te zijn mislukt, vermoedelijk omdat het wapen weigerde. De twee daders gaan er op een donkere scooter vandoor. Voor het slachtoffer was dit het zoveelste incident in korte tijd. In de nacht van 15 op 16 juni werd zijn auto in brand gestoken. Ook probeerde iemand met een ladder naar boven te klimmen bij zijn woning. Zelf dacht hij dat de incidenten verband hielden met een steekincident, waarbij zijn zoon eerder betrokken was. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Bekijk hier de uitzending van Bureau Brabant over deze zaak

Schutter poging liquidatie Insulindelaan Eindhoven 24 juli 2018

Feliciadal

Kort voor middernacht op 17 oktober 2018 wordt een man beschoten aan het Feliciadal in Dommelen. Een man van 37 jaar uit Waalre blijkt het slachtoffer. Hij raakte zwaargewond. Twee daders met donkere kleding en een helm vluchtten op een donkerkleurige motor of scooter. Het wapen blijkt eerst te hebben gehaperd. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Plaats delict schietincident Felicidal Dommelen 17 oktober 2018

Beukenlaan

Op 5 april 2019 wordt de 54-jarige Frank Kerssens uit Eindhoven onder vuur genomen op de Beukenlaan. ‘Lange Frank’ overlijdt korte tijd later in het ziekenhuis. Na het schietincident zien en horen getuigen een auto met piepende banden wegrijden. Een buurtbewoner maakt een foto van de vermoedelijke schutter. Enkele dagen na de liquidatie werd elders in Eindhoven de vermoedelijke vluchtauto, een Renault Clio, uitgebrand aangetroffen. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Schutter liquidatie Frank Kerssens 5 april 2019

Venuslaan

In de nacht van 9 op 10 september wordt er geschoten bij een flat aan de Venuslaan. Er vallen geen gewonden. Er worden meerdere in het zwart geklede mannen gezien op een scooter of motor en bij een auto. Twee mannen sprinten na het schieten richting de Jupiterstraat, waar een scooter of motor van parkeerplaats scheurt.

Delibesweg

Het is bijna middernacht op donderdagavond 24 oktober, wanneer op de Delibesweg in Eindhoven een woning wordt beschoten. Het onderzoek naar deze geweldpleging leidde de recherche naar een conflict in het criminele milieu en een vermoedelijke ontvoering die daarmee te maken had. Er vinden meerdere arrestaties plaats, maar de beschieting van de woning aan de Delibesweg is vooralsnog niet opgehelderd. De hoofdofficier van justitie van het parket Oost-Brabant heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Beschoten woning Delibesweg Eindhoven 24 oktober 2019

Stratumsedijk

Op 2 december 2019 wordt shishalounge Karma Société Lounge aan de Stratumsedijk in Eindhoven beschoten. De eigenaar wilde de zaak maandagochtend openen en vond in het rolluik en het raam meerdere kogelgaten. Op camerabeelden is te zien dat die nacht rond kwart over vier een scooter met daarop twee mensen stopt bij de zaak.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=vHHBG6o7aEc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ja7a4KAsieU