Ga naar content

Overlijden Karin Grijpstra

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Zondagochtend 23 februari rond 09.00 uur vond de politie in Koarnjum, in het water aan De Wier, het lichaam van Karin Grijpstra, een 55-jarige inwoonster van datzelfde dorp.

Karin had de gewoonte wat later naar bed te gaan en is waarschijnlijk aan het begin van de nacht nog naar buiten gegaan om haar hond uit te laten. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat zij vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen is. Daarom heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart.

07 april 2020
De politie vraagt opnieuw de hulp van het publiek bij het beantwoorden van vragen rond de dood van de 55-jarige Karin Grijpstra uit het Friese Koarnjum. Karin verlaat rond kwart voor 2 in de nacht van zaterdag 22 op 23 februari haar vrijstaande huis aan de Wier om de hond uit te laten. Ze wordt de volgende ochtend rond 9 uur door familieleden in een nabijgelegen sloot dood terug gevonden. De politie houdt rekening met een misdrijf of met een noodlottig ongeval. Onder het tabblad ‘Voortgang’ delen we de huidige stand van het onderzoek, onder het tabblad ‘Vragen’ stellen de specifieke vragen aan het publiek. 

Niet alleen het onderzoeksteam, maar ook de familie en vrienden van Karin hebben veel vragen. We willen niets liever dan hen een antwoord geven op de vragen die ze hebben en er achter komen wat er die nacht is gebeurd en wie er mogelijk betrokken is bij Karin's dood. Daarom is het heel belangrijk dat iedereen die mogelijk iets weet dat verband kan houden met haar dood, zich bij ons meldt. Dat kan via de opsporingstiplijn, het online tipformulier of desnoods anoniem.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening