Ga naar content

Cold case: dood gevonden baby Doetinchem

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

In de media

2006 – Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht besteedt twee keer aandacht aan de zaak. Voor de uitzending in mei 2006 is besloten een foto te tonen van de baby. Een moeilijk besluit. In een poging de ouders of getuigen informatie te laten delen wordt ervoor gekozen de foto van Sem te tonen. Voor de uitzending hebben rechercheurs kleertjes gekocht.

De hoop was dat de moeder, of de vader, zich na het zien van de foto zou melden. De uitzending leverde een aantal reacties op.

Opsporing Verzocht

2019 Omroep Gelderland
Omroep Gelderland schrijft in een artikel uit 2019 over de zaken die in dat jaar op de coldcase kalender verschijnen. Een daarvan is de zaak Sem Vijverberg. Bekijk hier de reconstructie die zij hebben gemaakt.

2021 – NOS Journaal
In het nieuws van 18.00 en 20.00 uur besteedt de NOS op 20 maart 2021 aandacht aan de zaak. Zie hier de uitzending. Het item over Sem Vijverberg begint op 08:57 minuten.

Lees/Luister ook naar:

Zie ook bijgaande poster en flyer

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YSNTQ9-qvlY

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0pfNSHm83yc