Ga naar content

De zaak: Schietincident met dodelijke afloop Oss

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Aan de Leeuwerikhof in Oss werd op donderdag 14 april een 23-jarige man doodgeschoten. Rond 16.00 uur klonken er meerdere schoten aan de Leeuwerikhof in Oss. Het slachtoffer, een bekende van de politie, zat op een scooter toen hij onder vuur werd genomen. Verschillende hulpdiensten kwamen naar de plek van het schietincident toe. Zij troffen daar het slachtoffer zwaargewond aan. Hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. Ondanks dat wij de afgelopen maanden vijf personen hebben aangehouden hebben we nog veel vragen. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er die donderdagmiddagpersonen rondom de Leeuwerikhof aanwezig waren met wie wij nog geen contact hebben gehad. Wij blijven op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen. De politie werkt met man en macht om de toedracht te achterhalen en verdachten op te sporen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is opgericht om dit schietincident te onderzoeken. In dit dossier leest u wat wij als politie tot nu toe gedaan hebben en hoe u bij het onderzoek kunt helpen.

Weet u meer?

De recherche heeft nog veel onbeantwoorde vragen en is nog op zoek naar getuigen die iets opvallends hebben gezien of gehoord. We komen graag in contact met getuigen:

  • Hebt u iets gehoord of gezien wat met dit incident te maken kan hebben?
  • Was u op donderdag 14 april tussen 13.00 uur en 17.00 uur in de buurt van de Leeuwerikshof  en heeft u iets verdachts gezien in de omgeving

Alle informatie die u heeft kan belangrijk zijn voor het onderzoek. Ook als u twijfelt of u informatie moet doorgeven, vragen we u met klem dit te doen.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening