Direct naar de inhoud

Vermissing Sabir Bouchan

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

De 41-jarige Sabir Bouchan uit Etten-Leur is op 26 oktober 2023 voor het laatst gezien in Bosschenhoofd. Sindsdien is geen enkel teken van leven meer van hem vernomen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf. De politie roept mensen op om te reageren als zij informatie hebben.

De 41-jarige Sabir Bouchan is woensdagavond 25 oktober 2023 nog gezien in een coffeeshop in Breda. Hij staat daar op camerabeeld. Op donderdag 26 oktober 2023 is Sabir om 12.12 uur vertrokken vanaf zijn woning aan de Keenseweg in Etten-Leur. Getuigen hebben hem later die dag nog op een bedrijventerrein aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd gezien en gesproken. Daarna is geen enkel teken van leven meer van hem vernomen.

Auto

Sabir Bouchan heeft op donderdag 26 oktober 2023 mogelijk gebruik gemaakt van een Nissan Note met het kenteken L-871-BK. Deze auto is terecht en hier hoeft niet meer naar uitgekeken te worden.

Signalement

Sabir is 41 jaar oud, heeft zwartkleurig haar en donkere ogen. Op de dag van zijn verdwijning droeg Sabir een marineblauwe jas van het merk Peuterey, een zwarte pet met wit logo (vermoedelijk merk “Nike”) en een zwarte schoudertas van het merk Louis Vuitton.

Vragen

  • Weet u waar Sabir Bouchan mogelijk verblijft?
  • Heeft u na 25 oktober 2023 Sabir Bouchan nog gezien of gesproken?
  • Heeft u andere informatie die kan leiden tot het vinden van Sabir Bouchan?

Informatie doorgeven

Informatie doorgeven kan op de volgende manieren:

  • Bel de opsporingstiplijn op 0800 – 6070 (gratis)
  • Bel vertrouwelijk met het Team Criminele Inlichtingen op 088-6617734 
  • Vul het tipformulier onderaan deze pagina in.
  • Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

Meld Misdaad Anoniem (M)

Meld Misdaad Anoniem (M) is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. De medewerkers van M. zijn getraind om uw anonimiteit te beschermen. Ze leggen geen informatie vast en sturen niks door wat naar u kan leiden. Uw naam komt ook niet in dossiers terecht

 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening