Ga naar content

Politie zoekt belangrijke getuige in zedenmisdrijf

In het onderzoek naar de vrouw die slachtoffer werd van een zedenmisdrijf in het Overloonse bos op 8 juli jl. doet het team een nieuwe gerichte getuigenoproep.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Vier getuigen melden zich; getuige zittend op paaltje zoeken we nog (6 augustus 2017)
Naar aanleiding van onze extra oproep om in contact te komen met mensen die op 8 juli in de buurt van de Overloonse bossen waren hebben wij inmiddels vier reacties gekregen. Hier zit mogelijk interessante informatie bij die wij verder onderzoeken. Op de exacte inhoud hiervan gaan wij in verband met het belang van het onderzoek nu niet verder in. Met de specifieke getuige die op 8 juli kort voor het misdrijf op een houten paal zou hebben gezeten hebben wij nog geen contact gehad. We zijn nog steeds op zoek naar deze meneer. Ben jij deze man of weet je wie het kan zijn? Laat het ons weten. Ook vragen wij mensen die van ons een sms-bericht hebben gehad en mogelijk iets gezien of gehoord hebben, om contact met ons op te nemen als ze dat nog niet gedaan hebben.

Mogelijke getuigen krijgen sms-bericht (4 augustus 2017)
In dit onderzoek benaderen wij zaterdag 5 augustus mogelijke getuigen via een sms-bericht. Met deze oproep hopen wij in contact te komen met mensen die op 8 juli in de buurt van de Overloonse bossen waren en misschien over belangrijke informatie beschikken. Wij doen een beroep op hen om ons te helpen. Het bericht wordt verstuurd naar ruim 1.200 telefoonnummers van mensen die rond het tijdstip van het misdrijf vermoedelijk in de buurt waren.

 

Omschrijving

Uit nader onderzoek blijkt dat er een man op een houten paal heeft gezeten in het bos, vlak voor en na het misdrijf. Het slachtoffer heeft deze man gezien toen zij al joggend het bosgebied in ging en later weer verliet. Hij kan een zeer belangrijke getuige voor het team. Hij zou zomaar degene kunnen zijn die ook de dader heeft gezien. 

Signalement getuige:

  • Blanke oudere man
  • Grijs haar
  • Droeg een lichtkleurig overhemd

 

 

Vragen

Ben je die man of weet je wie het kan zijn geweest? Als je informatie hebt over deze zaak meld je dan direct via 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening