Ga naar content

Schutters schietincident Terbregsehof gezocht

Afgelopen Nieuwsjaarsnacht is een jongen van 13 jaar in zijn buik geschoten toen de woonwagen waar hij was werd beschoten vanuit een donkergekleurde auto. Wie waren de inzittenden van deze auto en waar is de auto naar toe gereden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 3 januari aandacht aan het schietincident. De uitzending is om 20.30 uur op NPO1. De herhaling is op woensdag 4 januari rond 11.40 uur op NPO2.

Omschrijving

De jongen zat iets na half 2 die nacht met in totaal acht familieleden in een woonwagen op het Terbregsehof Oud & Nieuw te vieren toen daar opeens vanuit een langsrijdende wagen het vuur werd geopend. Toen de auto weg was bleek dat de 13-jarige jongen in zijn buik was geraakt. De jongen is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij niet meer in levensgevaar. 

Vragen

Onderzoek wijst uit dat er meerdere keren op de woonwagen is gevuurd terwijl hier meerdere mensen aanwezig waren. De politie beschouwt deze zaak dan ook als moord of poging doodslag en zet fors in op het onderzoek naar de toedracht. Daarbij komt de politie graag in contact met getuigen. Wie heeft de auto op 1 januari om 1.35 uur weg zien rijden van de Terbregsehof en weet om watvoor auto het gaat of welke richting hij op is gereden? Wie weet wie de inzittenden waren?

U kunt het team bereiken via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of uw tip achter laten via het tipformulier op deze site. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of uw tip achter laten op www.meldmisdaadanoniem.nl. Uw beelden kunt u doorsturen via politie.nl.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening