Ga naar content

Schutters schietincident Terbregsehof gezocht

Afgelopen Nieuwsjaarsnacht is een jongen van 13 jaar in zijn buik geschoten toen de woonwagen waar hij was werd beschoten vanuit een donkergekleurde auto. Wie waren de inzittenden van deze auto en waar is de auto naar toe gereden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Opsporing Verzocht besteede dinsdag 3 januari aandacht aan het schietincident. Dinsdag 14 maart is er opnieuw aandacht voor de zaak met een reconstructie. 

Omschrijving

De jongen zat iets na half 2 die nacht met in totaal acht familieleden in een woonwagen op het Terbregsehof Oud & Nieuw te vieren toen daar opeens vanuit een langsrijdende wagen het vuur werd geopend. Toen de auto weg was bleek dat de 13-jarige jongen in zijn buik was geraakt. De jongen is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij niet meer in levensgevaar. 

Vluchtauto en route
Door eerdere tips is inmiddels bekend dat het gaat om een donkere Seat Ibiza, een vierdeurs model met in het kenteken een 4. De Seat is na het schietincident linksaf de Hoofdweg ingeslagen en onder het viaduct van de A16 doorgereden. Op de kruising van de Hoofdweg zijn ze of via de Koningslaan richting de wijk Prins Alexanderpolder gereden of ze zijn via de Metaalstraat het doodlopende industrieterrein op gegaan. De politie wil weten of mensen de link leggen tussen die Seat en de daders en wil weten of mensen die Seat die nacht in Rotterdam hebben zien rijden.

Vragen

Onderzoek wijst uit dat er meerdere keren op de woonwagen is gevuurd terwijl hier meerdere mensen aanwezig waren. De politie beschouwt deze zaak dan ook als moord of poging doodslag en zet fors in op het onderzoek naar de toedracht. Daarbij komt de politie graag in contact met getuigen. 

Wie heeft de auto op 1 januari om 1.35 uur weg zien rijden van de Terbregsehof? 

Wie heeft de Seat Ibiza op Oudjaarsnacht na 01.35 uur zien rijden in Rotterdam?

Wie heeft meer informatie over (de daders en het motief voor) dit schietincident? 

U kunt het team bereiken via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of uw tip achter laten via het tipformulier op deze site. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of uw tip achter laten op www.meldmisdaadanoniem.nl. Uw beelden kunt u doorsturen via politie.nl.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening