Ga naar content

Getuigenoproep overleden man in zee bij Noordwijk

Op vrijdagmiddag 9 juni ontdekten kitesurfers voor de kust van Noordwijk, bij de Langevelderslag, het levenloze lichaam van een man. Uit politieonderzoek bleek dat hij geen natuurlijke dood was gestorven. Zijn identiteit is inmiddels bekend. De recherche zoekt getuigen die het 24-jarige slachtoffer in de periode voor zijn overlijden nog hebben gezien.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer kwam uit Druten, in Gelderland. Hij verbleef dan ook voornamelijk in die omgeving. Hij droeg meestal een koptelefoon en een rugzak, dit is ook te zien op de camerabeelden die kort voor zijn overlijden zijn opgenomen in Den Haag. Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat hij op woensdagmiddag 7 juni zijn woning heeft verlaten en met de trein, waarschijnlijk via Rotterdam, naar Den Haag is gereisd. Op de camerabeelden is te zien dat hij op 7 juni even voor 21.30 uur aankomt op station Hollands Spoor. Hij loopt dan richting de tramhaltes en stapt dan op tram 11 richting Scheveningen. Vermoedelijk is hij uitgestapt bij de halte Willem de Zwijgerlaan. Dat zou dan om ongeveer 21.53 uur geweest moeten zijn. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor.

Vragen

De recherche komt graag met mensen in contact die het slachtoffer nog hebben gezien na woensdag 7 juni rond 22.00 uur, mogelijk in de omgeving van de Willem de Zwijgerlaan. Maar ook mensen die meer informatie hebben over het slachtoffer zelf, over de mensen met wie hij omging of met wie hij mogelijk had afgesproken, worden gevraagd contact op te nemen met de recherche. Ook wordt er aandacht gevraagd voor de rugzak van het slachtoffer, die tot op heden mist. 
Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening