Ga naar content

Vermissing Sabrina Oosterbeek

De Amsterdamse recherche werkt nog altijd intensief aan de vermissing van de 30-jarige Sabrina Oosterbeek. De vrouw verdween in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 maart nadat zij haar woning aan het Geldershoofd verliet. Sindsdien is niets meer van haar vernomen en de recherche vreest dat zij niet meer in leven is. Een 45-jarige Amsterdammer, Sjonny W. zit vast op verdenking van doodslag en betrokkenheid bij haar verdwijning. Het lichaam van Sabrina is nog altijd niet gevonden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Sabrina is in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.45 uur vertrokken vanuit haar woning aan het Geldershoofd. Op camerabeelden is te zien dat ze met haar fiets vertrekt. Tegen haar vriend zei ze dat ze een afspraak had. Sinds haar vermissing hebben er meerdere uitgebreide zoekacties plaatsgevonden, in de hoop Sabrina te vinden. Tot nu toe tevergeefs en de recherche roept de hulp in van het publiek.

Onderzoek naar telecomgegevens
Op basis van analyses van telecomgegevens is er informatie bekend over de vermoedelijke route die Sabrina heeft gefietst vanaf het moment dat zij in de nacht van 7 op 8 maart, rond 02.45 uur is vertrokken bij haar woning. Waarschijnlijk is zij langs de Gaasperplas richting de wijk Reigersbos gefietst, al zou het ook kunnen dat haar route via het Mandelapark ging. Sabrina probeert in de M-buurt vermoedelijk aan drugs te komen. Haar telefoon is dan in de omgeving van de Meibergdreef/Reigersbos. Wie de telefoon op dat moment in bezit heeft, is niet bekend. Na 04.30 uur is er geen informatie meer over haar telefoon bekend.

Fiets gevonden
De fiets waarop Sabrina vertrok, is terug gevonden aan de Karspeldreef. De fiets blijkt te zijn neergezet op woensdag 8 maart, aan het einde van de ochtend. Van de persoon die de fiets neerzet, zijn camerabeelden. Dat is de 45-jarige verdachte die op dit moment vastzit.

Onderzoeksvragen
Het onderzoeksteam wil graag met iedereen spreken die over mogelijk relevante informatie beschikt die niet eerder met de politie is gedeeld. Daarnaast zijn er de volgende specifieke vragen aan het publiek:

  • Wie heeft Sabrina nog gezien op dinsdagavond 7 maart 2017 na 23.00 uur of op woensdag 8 maart?
  • Wie heeft verdachte Sjonny W. mogelijk gezien op dinsdagavond 7 maart na 23.00 uur of op woensdag 8 maart?
  • Wie is mogelijk iets opgevallen in de omgeving van de M-buurt in de nacht van 7 op 8 maart een op de vroege ochtend van woensdag 8 maart?

Meer over Sabrina Oosterbeek
De 30-jarige Sabrina Oosterbeek is 1.68 meter lang, heeft een zeer tenger postuur en bruine ogen. Op het moment van haar vermissing had ze blond haar en miste ze twee voortanden. Toen Sabrina ’s nachts de flat verliet, droeg ze een zwart leren jack, een lichtgekleurde spijkerbroek en zwarte laarsjes met hoge hakken en zilveren studs. Ook had ze een witleren schoudertas bij zich.

Verdachte Sjonny W.
De 45-jarige verdachte Sjonny W. is op dinsdag 27 juni aangehouden als verdachte in de vermissingszaak van Sabrina. Hij is 1.96 meter lang, heeft een stevig, krachtig postuur en blauwe ogen. Momenteel heeft hij geen baard of sik, maar deze heeft hij wel gehad. Zijn haar is donker blond golvend. Hij heeft een rond en bol gezicht. Op beide bovenarmen heeft hij een tatoeage.

Iedereen die mogelijk over informatie beschikt in de vermissingszaak van Sabrina Oosterbeek, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. In deze zaak is een beloning uitgeloofd door de Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam van 10.000 euro.

Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier.  U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nlhet tipformulier in.

Omschrijving

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=aE0ZrDu8-Y8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening