Ga naar content

Nieuwe impuls in onderzoek naar gewapende woningoverval

Op zondagavond 4 december 2016 wordt een echtpaar in hun woning aan de Voorstraat overvallen door twee gewapende daders.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Loosbroek: Nieuwe impuls in onderzoek naar gewelddadige woningoverval

Op zaterdagavond 4 december 2016 is een echtpaar op gewelddadige wijze overvallen in hun woning aan de Voorstraat. In de uitzending van 30 januari 2017 hebben we een reconstructie getoond van wat er destijds gebeurde. Dankzij deze uitzending heeft het onderzoek een nieuwe impuls gekregen. In deze uitzending nog niet eerder getoonde camerabeelden en nieuwe waardevolle informatie zoals een deel van een kenteken van een auto. 

Omschrijving

De slachtoffers worden ernstig mishandeld en de man houdt waarschijnlijk blijvende oogschade over aan het geweld. De overvallers zijn wel een uur binnen. In een reconstructie laten we zien wat er zich in de woning heeft afgespeeld. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-2q9fXWGJk8

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=GFkBOktMD_I

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening