Ga naar content

Straatroof IJzerwerf Den Haag

Op zaterdagavond 4 november 2017 omstreeks 20.45 uur vond een straatroof plaats op de IJzerwerf in Den Haag waarbij een zwangere vrouw en een man bedreigd werden door twee gewapende mannen. De vrouw werd tijdens de overval mishandeld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw en de man werden overvallen toen zij in hun auto zaten die op de IJzerwerf geparkeerd stond. De overval ging er gewelddadig aan toe en de overvallers hebben de vrouw hard aangepakt. Ze gingen er vandoor met haar tas, waar overigens niets van grote waarde in zat. Na de overval reden de verdachten weg in een klein model, donkerkleurige auto in de richting van de Zinkwerf. Na de overval zijn de man en de vrouw meteen naar het ziekenhuis gereden om te laten controleren of alles goed was met de baby. Dit was gelukkig het geval. De vrouw liep blauwe plekken, kneuzingen en schaafwonden op.

De tas die door de overvallers is meegenomen is een zwarte, kleine Michael Kors tas met zilveren letters. De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze tas nu in zijn of haar bezit heeft, of naar iemand die de tas mogelijk heeft gevonden in de buurt van de IJzerwerf. 

Vragen

Tips? Bel de politie.
Heeft u informatie over deze straatroof, over de weggereden auto, of heeft u andere tips over deze zaak?
De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt in deze zaak ook bellen met het Team Criminele Inlichtingen op 06-57876279

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening