Ga naar content

Schietincident op de Heemraadstraat: wie herkent deze mannen?

Op 10 augustus 2017 omstreeks 23:15 uur komt er een melding bij de politie van een schietincident op de Heemraadstraat, ter hoogte van de Pupillenstraat in Rotterdam. Agenten gaan op melding af en treffen een auto aan waar duidelijk zichtbaar inslagen van kogels zichtbaar zijn.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Enige tijd later meldt een man zich aan het politiebureau. Hij verklaart beschoten te zijn waarbij zijn auto meerdere keren is geraakt. Uit onderzoek blijkt dat er een ontmoeting heeft plaatsgevonden op de eerder genoemde locatie. Deze ontmoeting mondde uit in een schietincident. Bij dit incident waren twee onbekende mannen betrokken. Deze mannen zijn te zien op camerabeelden. Het onderzoeksteam is op zoek naar de identiteit van deze twee mannen.

Signalement

Man 1: Draagt een lichtkleurige pet, donkere bodywarmer met horizontale stiksels. Onder deze bodywarmer draagt hij mogelijk een licht kleurige trui. Hij heeft donker en lichtkleurige schoenen aan met een opvallend Nike Jordan logo.

Man 2: Mogelijk licht getint, heeft donker kort haar met een korte baard en donkere wenkbrauwen. Hij droeg een donkerkleurige pet met op de voorzijde een lichtkleurig logo. Hij was gekleed in een trainingspak met verticale strepen over de gehele lengte van de broekspijpen en mouwen.

 

Vragen

Herkent u een van deze mannen of heeft u informatie rond dit schietincident op 10 augustus? 
Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening