Ga naar content

Gewelddadige mishandeling man in auto

Op 10 augustus in de avond parkeert een man zijn auto vlakbij zijn huis in Breda. Hij wordt opgewacht door twee mannen die hem ernstig mishandelen terwijl hij in zijn auto zit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Heeft u een vermoeden wie er achter deze gewelddadige aanslag op de kapper zitten? 15.000 euro ligt er in deze zaak klaar voor degene met de gouden tip.

Bekijk hier de beelden van Opsporing Verzocht: https://www.youtube.com/watch?v=oqJKL0VrDQw

Omschrijving

Op de bewuste avond rond 22.45 uur parkeert een man zijn auto. Twee mannen in een auto wachtten hem op. Als hij uit wil stappen krijgt hij harde klappen met een honkbalknuppel van een man met bivakmuts. Terwijl hij wil ontsnappen slaat een andere man hem met een koevoet en een hamer. Door het lawaai komt een buurman naar buiten. Daardoor schrikken de daders en vluchten zij weg in hun auto, een BMW X1. Op de kruising Tramsingel en Prinsenkade krijgen de mannen een ongeluk en laten ze hun auto staan. Ze vluchtten te voet verder. 

Vragen

Wie heeft voor, tijdens en na de mishandeling de vluchtwagen van de daders gezien, een zwarte BMWX1?

Wie heeft gezien wie er vanaf 21 juli in deze auto heeft gereden?

Wie heeft er iets verdachts gezien in de dagen voor of van de mishandeling in de buurt van de Isenburgstraat?

Wat zou de reden kunnen zijn waarom deze man is mishandeld?

Gegevens

Verdachte 1

bijzonderheden:
Droeg petje en had een tas in zijn hand
Verdachte 2:
Droeg een petje

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BhIkBym1Eaw

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oqJKL0VrDQw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening