Ga naar content

Gewelddadige woningoverval

Een familie wordt in de nacht van zaterdag 17 juni op zondag 18 juni slachtoffer van een gewelddadige overval in hun huis. De vader van het gezin loopt een hersenbeschadiging op als gevolg van klappen met een honkbalknuppel door één van de twee overvallers.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Aan de hand van het programma en de getoonde beelden zijn ruim 30 tips binnengekomen. Naar aanleiding van mogelijke herkenning zijn de beelden van de site gehaald. Het team is druk bezig met de nieuwe tips en de voortgang van het onderzoek. 

Omschrijving

In de nacht van 17 op 18 juni rond 12.15 uur dringen twee mannen met bivakmutsen het huis aan de Dorpstraat binnen waar het echtpaar wacht op hun kinderen die bijna thuis komen. Eén van de twee overvallers heeft een honkbalknuppel bij zich waarmee hij de vader zwaar mishandelt. De kinderen komen thuis als de daders net naar buiten gaan met hun buit. Ook zij worden geslagen en vastgebonden. Dan gaan de daders er vandoor in een auto van het gezin. Even later proberen ze met de gestolen passen van het gezin te pinnen. 

 

Vragen

De politie is op zoek naar de twee daders. Er worden in de uitzending onder meer beelden van één hen getoond terwijl hij geld probeert te pinnen. Herkent u hem? Weet u meer van deze brute overval? Bel dan de politie: 0800-6070. Vanuit het buitenland: 0031-793459876. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Gegevens

Beide daders

Kleding:
Beide daders hadden donkere kleding aan
Bivakmutsen:
Beide daders droegen een donkere bivakmuts
Lengte:
Beide mannen zijn tussen de 1.75 en 1.85 meter lang
Taalgebruik:
De daders spraken de slachtoffers aan met een buitenlands accent. Onderling spraken ze een buitenlandse taal.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening