Ga naar content

Overval Pearle Opticien Eindhoven

De politie is op zoek naar de identiteit van deze overvaller. Hij richt een vuurwapen op de medewerkster van de Pearle Opticien aan de Heezerweg in Eindhoven en wil het geld uit de kassa. Er zijn bewakingsbeelden waarop de dader goed te zien is. Wie kent deze overvaller?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het gebeurde op woensdag 20 september, omstreeks 16:00 uur. De overvaller loopt direct in de richting van de toonbank en bedreigt de medewerkster met een vuurwapen. Hij wil geld uit de kassa. De medewerkster geeft dit aan hem en de dader gaat er met wat brief- en muntgeld vandoor.

Vragen

Op de beelden is duidelijk te zien dat de overvaller een vuurwapen op de medewerkster richt. Zijn gezicht heeft hij niet bedekt en hij draagt een opvallende broek. Kent of herkent u hem? Of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=LTEB5OrhN_I

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening