Ga naar content

Ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagen

Op maandag 24 juli, tussen 23.30 en 24.00 uur, stelen ladingdieven op de A73 tussen Boxmeer en Horst een grote partij iPhones uit een rijdende vrachtwagen. Een bestelbus rijdt vlak achter de vrachtwagen en via de motorkap verschaft één van de dieven zich toegang tot de lading van de vrachtwagen. De iPhones worden overgeladen in de bestelbus. Op hetzelfde moment houden twee andere auto’s het achteropkomend verkeer op afstand.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vragen

Wie heeft op maandagavond 24 juli op de A73 tussen Boxmeer en Horst gereden en iets gezien van de ladingdiefstal? Misschien reed u achter de twee auto’s die het verkeer afremden en zo verhinderden dat de vrachtwagen werd ingehaald. Wat voor auto’s waren dat? Wie is de chauffeur van de vrachtwagen die de afschermende auto’s voorbijreed en de ladingdieven passeerde? Wij willen heel graag met deze chauffeur spreken. Mogelijk heeft hij belangrijke informatie.

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening