Ga naar content

Vrouw met geweld van tas beroofd

Hoogeveen – De politie doet een onderzoek naar een diefstal met geweld die plaats vond in de omgeving van de Piet Heinstraat in Hoogeveen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 21 februari rond 12.30 uur liep een 64-jarige inwoonster van Hoogeveen vanaf de Schutstraat naar een pad achter de woningen aan de Piet Heinstraat. Zij hoorde dat er achter haar iemand aan kwam lopen. Deze persoon haalde haar in en probeerde de tas te stelen die het slachtoffer aan haar schouder droeg. Toen dit niet lukte werd zij door de dief met een karatetrap tegen haar hoofd geschopt. De 64-jarige viel gewond op straat neer. De dader greep de tas en ging er vandoor in de richting van de Ruyterstraat. Het slachtoffer is geholpen door voorbijgangers die haar om hulp hoorden roepen.  Door de trap tegen haar gezicht liep zij kneuzingen en schaafwonden op.
Een bewakingscamera maakte beelden van de verdachte. Hier is  het gezicht niet te zien maar wel de kleding en postuur.  De verdachte was gekleed in een blauwe winterjas met blauwe capuchon. Aan de rand van de capuchon zat een bontkraag.  Tevens droeg deze persoon een rugzak.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de verdachte denken te herkennen of die informatie hebben over deze zaak. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven 0800 – 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3TjjdlqTzL8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening