Ga naar content

Overval op zonnestudio La Costa

Op donderdag 15 februari 2018 rond 21.30 uur staat de studiomedewerkster achter de balie van zonnestudio La Costa aan de Wilhelminastraat. Ze spreekt met een klant als een zwart geklede overvaller de zonnestudio binnenloopt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De overvaller loopt direct door naar de balie en zegt “al het geld”. De overvaller richt eerst een (op een pistool gelijkend) wapen op de medewerkster en kort daarna op de klant. Vervolgens duwt hij het vuurwapen in de zij van de klant. De medewerkster roept een collega die elders in de zaak werkt, maar hoort haar niet. De klant heeft haar portemonnee in haar handen en de overvaller trekt hieraan. Op het moment dat de medewerkster dit ziet, pakt ze geld uit de kassa en geeft dit aan de overvaller. Daarna vertrekt de dader, hij loopt de studio uit en gaat links af over het parkeerterrein weg.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van deze gewapende overval of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Vragen

Wie herkent de overvaller?

Wie heeft informatie over de identiteit van de overvaller?

Wie heeft meer informatie over deze overval?

Gegevens

Overvaller zonnestudio

Geslacht:
man
Leeftijd:
Rond de 35 jaar oud
Postuur:
Normaal
Lengte:
Rond de 1.75 lang
Taalgebruik:
Hij sprak Nederlands zonder accent
Huidskleur:
Blanke man
Kleding:
Donker trainingspak, zwarte pet en een wit met zwarte sjaal die hij voor zijn gezicht droeg
Wapen:
De man had een zwart vuurwapen

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=UwdBRkFAA6E

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening