Ga naar content

Getuigen gezocht na woningoverval Coolsestraat in Rotterdam

Zondag 29 april rond kwart over twee ’s middags. Een vrouw van 73 is net terug van een tripje naar de tabakswinkel, als een man met haar meeglipt het portiek van haar flat in. Hij wil naar de derde etage.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

 

De vrouw vertrouwt het niet. Haar gevoel blijkt te kloppen want na korte tijd gaat bij haar de bel en staat dezelfde man voor de deur.

Nog voordat ze kan reageren wordt ze door deze man en een tweede man hardhandig naar binnen geduwd. Ze mishandelen haar en trekken met grof geweld de armbanden van haar pols. Dan gaan ze ervandoor.

De recherche is druk bezig met een onderzoek en roept nu via het opsporingsprogramma 'Opsporing Verzocht' van 15 mei 2018, de hulp in van de kijkers.  De uitzending is om 20.30 uur te zien op NPO1. Tips over deze zaak kunnen door kijkers, tijdens en ook na afloop, gedeeld worden met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

 

Vragen

Wie heeft twee mannen gezien bij de Coolsetraat tussen 14.00uur op die zondag? Mogelijk zijn ze weggerend na de overval rond 14.30 uur.

 

Gegevens

Man 1:
donkere jonge man met kort donker haar
Leeftijd:
rond de 20 jaar
Lengte:
Ca 1.70m en mager

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=XdQMY_agDtM

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening