Ga naar content

Diefstal parfumerie-artikelen bij Douglas

Een gevalletje proletarisch winkelen. Maar jammer genoeg voor de dader staat hij goed op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent hem?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 3 juli om ongeveer 13.50 uur kwam er een man binnen bij Parfumerie Douglas aan de Lombardstraat 12 in Bergen op Zoom. Een medewerkster vroeg aan de man of zij hem kon helpen, maar dat hoefde niet. De man was een minuut of 10 binnen. Toen hij vertrok ging het alarm af. De man werd echter niet meer gezien. Uit onderzoek kwam naar voren dat de man totaal vijf artikelen heeft gepakt en en in een AH tas deed. De waarde was ruim € 500,-. Het ging om huidverzorgingsproducten en geurtjes. Op camerabeelden is zichtbaar dat de man goederen weg nam en de winkel verliet. De man komt herkenbaar in beeld.

De winkeldief is een man met een normaal postuur, donker haar, donkere baard, donkere ogen. Hij droeg een donkerkleurig T-shirt, een donkerblauwe spijkerbroek en sneakers met witte zolen.

Vragen

Wie kent of herkent de man op de beelden of kan iets zeggen over zijn identiteit?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-k-qXt4h8o4

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PE4OpnYpW9I

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening