Ga naar content

Ramkraak bij brillenwinkel

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september werd er een ramkraak gepleegd bij een brillenwinkel op De Lind in Oisterwijk.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Tegen drie uur ’s nachts stopte een twintig jaar oude rode Citroën Saxo bij de afzetting, iemand stapte uit en zette de afzettingsborden opzij. Vervolgens reed de auto dwars door de pui van de brillenwinkel heen. Drie mannen sprongen uit de auto en gingen meteen aan de slag. De daders renden met zwarte tassen vanaf de winkel weg in de richting van de Peperstraat, achter de Heilige Joanneskerk langs. Daarna renden ze een brandgang in richting de Oude Haarenseweg.

Er werden uiteindelijk ruim 200 zonnebrillen meegenomen met een totaalwaarde van bijna 95 duizend euro. 

De twintig jaar oude rode Citroën Saxo, werd op zondag 2 september tussen 11.30 uur ochtends en maandagnacht 3 september om 02.30 uur gestolen op de Kasteel Doorwerthstraat in Tilburg.  Het zou dus zomaar kunnen dat de daders de rode Citroen Saxo meenamen, en meteen zijn doorgereden naar Oisterwijk. 

 

Vragen

Wij tonen u beelden van de ramkraak en de daders. Twee overvallers droegen mutsen, de derde is wat beter te zien. Hij heeft gemillimeterd haar en droeg een groen jack. Alle drie droegen opvallende rode handschoenen.Als u ons meer kunt vertellen, dan horen wij dit graag. Ook als iemand zich iets verdachts herinnert in de nacht van 2 op 3 september in de Kasteel Doorwerthstraat in Tilburg, dan willen we dat heel graag weten.

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=omFvAQjtizM

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wfD5BMGqomE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening