Ga naar content

Gewapende overval op woning Zaltbommel

Op zondag 2 december 2018, omstreeks 00.45 uur, vindt er een gewapende overval plaats in een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Op woensdag 17 april 2019 ook aandacht voor deze zaak in Bureau GLD. 

Omschrijving

De bewoners worden door drie gemaskerde mannen overlopen in hun woning en bedreigd met vuurwapens. Ze zijn uit op geld. Men weet echter alarm te slaan. De mannen vluchten in een zwarte Volkswagen Golf. Twee verdachten van 24 en 25 jaar worden kort na de overval aangehouden. 

De politie is nog op zoek naar twee van de drie overvallers die in het huis aanwezig waren. Beide mannen zijn begin 20, rond de 1.80m lang en waarschijnlijk lichtgetint. Ze spraken volgens de slachtoffers Nederlands met een Noord-Afrikaans accent. De politie komt graag met iedereen in contact die iets kan vertellen over de daders en/ of de overval.

De mannen lieten concrete sporen achter tijdens hun vlucht, waaronder kleding. In Opsporing Verzocht (16 april 2019) tonen we beelden hiervan. 

Vragen

Wie weet er meer over deze heftige woningoverval op het gezin uit Zaltbommel in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december? Heeft u informatie? Geef uw tip door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook gebruikmaken van het tipformulier op deze pagina. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=07ELAmIm69I

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening