Ga naar content

Wie herkent schutter woning Transvaalstraat?

Een woning aan de Transvaalstraat is in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 augustus meerdere keren beschoten. Er raakte niemand gewond. De schutter ging er vandoor op een scooter. Politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op in beslag genomen camerabeelden is te zien dat kort na 1.30 uur een scooterrijder de Transvaalstraat op rijdt. Hij stopt en schiet meerdere keren op de woning en gaat er daarna vandoor, vermoedelijk via de Putselaan.

Agenten die direct naar de woning zijn gegaan, vonden meerdere hulzen op straat. De forensische opsporing heeft sporen en beelden veilig gesteld. De ruit van de woning raakte beschadigd. Gelukkig was er niemand in de woning aanwezig.

Nieuwe beelden
In het onderzoek zijn nieuwe beelden naar voren gekomen. Na de beschieting is de schutter keihard over de Randweg richting de Breeplein gereden. Als hij het plein oversteekt richting de Beukendaal gaat hij onderuit. Hij krabbelt weer op en slaat daarna de Meiendaal in. Vanaf daar is niet duidelijk waar hij naar toe is gegaan.

Informatie?
De scooterrijder draagt een zwarte jas, grijze broek en donkere helm. De scooter is donker van kleur en heeft geen kentekenplaatje en is vermoedelijk beschadigd. Heeft u zo’n scooter met bijvoorbeeld schaafsporen op het lak gezien sinds dinsdag 20 augustus meldt het dan alsjeblieft. Mogelijk is de scooter ergens achtergelaten? Wie heeft meer informatie over deze schutter? Heeft u andere informatie wat het team kan helpen in het onderzoek? Bel dan met de gratis tiplijn op 0800-6070 of maak gebruik van het bijvoegde formulier. Uw tips anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het team ontvangt ook graag nog meer camerabeelden. Deze zijn te uploaden via https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier-app.html?sid=c0aeed45-9aa2-4995-90ca-cd6c9ae22caa

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dEgYntnN_ek

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening