Ga naar content

Man neergeschoten in Eindhoven

Na een mishandeling voor een café vluchtten de drie daders achtervolgd door enkele cafébezoekers. Daarbij loste een van de vluchters twee schoten, een van de achtervolgers werd geraakt in zijn been.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdagavond 22 december 2018 werd voor café De Aftrap bij het PSV-stadion een 50-jarige man mishandeld. Cafébezoekers zagen dat gebeuren en gingen er op af. Hierop vluchtten de daders van de mishandeling de Vonderweg over, achterna gezeten door meerdere cafébezoekers. Er viel een eerste schot, gelost door een van de drie vluchtende daders. Hierbij raakte nog niemand gewond.  Het trio rende verder de Gagelstraat in. Daar viel een tweede schot, wederom gelost uit het groepje van drie vluchtende daders. Deze keer raakte de kogel een achtervolgende cafébezoeker in zijn been. De drie daders zijn daarop verdwenen. 

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis,   Kort voor de mishandeling en de schietpartij werd een VW Polo geparkeerd in de Gagelstraat, waarvan de inzittenmde mogelijk iets met de schietpartij te maken hadden.

Vragen

Wie kent of herkent de drie mannen op de beelden?

Wie kan iets zeggen over de VW Polo?

Wie heeft relevante informatie over deze zaak?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=vmMNUCPJWDU

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening