Ga naar content

Diefstal pinpas winkelcentrum Leidschendam

Op 16 oktober werd de aangever in een supermarkt aan de Weigelia in Leidschendam aangesproken door een man die hem vroeg naar een muntje voor het winkelwagentje. Pas later ontdekte de aangever dat na deze actie zijn portemonnee was gerold en dat er geld van zijn rekening was opgenomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Tijdens het moment waarop het slachtoffer zijn portemonnee pakte om een muntje voor de verdachte te pakken moet er iets gebeurd zijn waarbij zijn pinpas is ontfutseld. Mogelijk heeft er toen een wisseltruc plaats gevonden en is de pinpas weggenomen. Nadat de aangever bemerkte dat zijn pinpas weg was bleek na controle dat er 1100 euro bij de ING en ABN AMRO geld te zijn opgenomen. De verdachte is gefilmd tijdens de pintransactie.

Vragen

Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening