Ga naar content

Reeks inbraken personenauto’s

In november en begin december 2018 wordt er een reeks inbraken gepleegd in auto's, op verschillende plaatsen in de regio.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

In Opsporing Verzocht op 19 maart 2019 opnieuw aandacht voor deze auto-inbraken. 

Omschrijving

Op woensdag 14 november 2018 worden er inbraken in personenauto's gepleegd in Raalte-Noord. De verdachten hiervan zijn op camerabeelden vastgelegd. Hierop is te zien dat eén van hen een rugzak met opvallende reflectoren draagt. Uit bewakingsbeelden blijkt ook dat dezelfde mannen de auto-inbraken plegen in Oldenzaal, aan de Erve Smellink, in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 december 2018.

Ook worden deze mannen verdacht van de auto-inbraken in Ruurlo (op donderdag 1 november), in Doetinchem (op woensdag 14 november) en in Lichtenvoorde (op vrijdag 30 november). Onder andere nemen zij sturen en navigatieapparatuur mee.

Zowel Bureau GLD als Onder de Loep (dd 10 januari 2019) besteedden eerder aandacht aan deze zaak. 

Vragen

Wie herkent deze onbekende mannen of kan iets vertellen over deze inbraken?

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NBUbosME-Pk

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=umhQlLyFAps

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening