Ga naar content

Overval bejaarde vrouw in Eindhoven

Een 89-jarige Eindhovense vrouw werd zaterdagavond 13 oktober 2018 tussen 19.00 en 20.00 uur overvallen in haar flat aan de Reinaertlaan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Twee overvallers met bivakmutsen op, stormden naar binnen en haalden de woning overhoop. Ze dreigden onder meer met een mes en riepen dat zij daarmee haar vingers afsneden. Hierop heeft het slachtoffer een envelop met een aanzienlijk geldbedrag afgegeven. De daders gingen op de vlucht en stapten in een donkerblauwe auto, waarschijnlijk een Vokswagen Golf.  De recherche onderzoekt het mogelijke verband met een gebeurtenis een dag eerder waarbij het slachtoffer, omdat ze haar sleutel had vergeten, werd geholpen  door twee slotenmakers die een forse rekening indienden.

Signalement overvallers
Ze zijn vrij klein, zo rond de 1.65m en 1.75m. Een van hen droeg een beige jack en muts. Ze droegen jassen met capuchons of petjes , een van de twee heeft bruine ogen. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=48wYidC87Ks

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening