Ga naar content

Diefstal hotel Katwoude

Op zondag 24 maart rond 8 uur werd een toerist uit Maleisië tijdens het ontbijt beroofd van drie tassen. De man zat in de ontbijtzaal van het Van der Valk hotel toen hij werd aangetikt door een voor hem onbekende man. De man blijkt de tijd te willen weten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Nadat de man de tijd had gekregen, loopt hij weer weg en laat hij de toerist verder ontbijten. Enkele minuten later komt de echtgenote aan tafel zitten en vraagt haar man waar twee van de drie rugtassen zijn die onder de tafel stonden. Het groepje toeristen komt er dan achter dat twee tassen verdwenen zijn en lopen direct naar de beveiliging. Hier is op beelden te zien dat een man met een kopje koffie aan het tafeltje naast hen gaat zitten. Op het moment dat de man de toerist op zijn schouder tikt en hij zich omdraait, grist de man aan het naastgelegen tafeltje twee van de drie tassen weg en loopt weg. Ook is op beelden te zien dat de man die de tassen wegneemt en de man die om de tijd vraagt, gezamenlijk het hotel binnen komen en gelijktijdig het pand verlaten. 
In de tassen zat voor duizenden euro's en dollars aan cash geld, creditcards, ID-kaarten, sieraden, telefoons, pinpassen en rijbewijzen.

 

Vragen

Herkent u de mannen op de beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Heeft u informatie maar wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening