Ga naar content

Verdachten pinnen met gestolen pinpas Burgemeester De Vlugtlaan gezocht

De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht op dinsdag 5 maart 2019 te hebben gepind met een gestolen pinpas bij een geldautomaat aan de Burgemeester De Vlugtlaan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdagmiddag 5 maart wordt er rond 12.45 uur ingebroken in een woning aan de Overhoeksparklaan in Amsterdam. Bij deze inbraak wordt onder andere een bankpas weggenomen. Diezelfde dinsdagmiddag wordt rond 14.00 uur met de gestolen pinpas gepind bij een geldautomaat aan de Burgemeester De Vlugtlaan.

Er zijn beelden van twee mannen die ervan worden verdacht die dinsdagmiddag met de gestolen pas te hebben gepind. Hun signalementen:

Verdachte 1
- Man
- Licht getinte huidskleur
- Leeftijd 25 – 30 jaar
- Lengte 1.70 – 1.80 m
- Getrimde baard met snor
- Grijze baseball cap met opvallende opdruk aan de voorkant met de tekst “Amsterdam”
- Donkere jas of trui met capuchon
- Donkerblauwe trainingsbroek, vermoedelijk van het merk Nike met witte streep aan buitenkant van de rechter broekspijp die loopt vanaf de heup tot aan de knie
- Zwarte schoenen

Verdachte 2
- Man
- Lengte 1.75 – 1.85 m
- Donkere jas met capuchon
- Onder de capuchon draagt hij nog een baseball cap
- Donkere broek met lichtere bleek- of slijtplekken
- Donkere schoenen

Vragen

Het onderzoeksteam wil graag weten wie de mannen op de beelden zijn. Herkent u ze of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt u informatie ook doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening