Ga naar content

Woninginbraak Huizen

Op 19 september 2019 is er op de Belle van Zuylenhof 5 te Huizen een inbraak gepleegd door twee verdachten. Aangeefster komt tijdens de inbraak thuis en ‘overloopt’ verdachten. Zij schrikken en verlaten de woning via de achterzijde.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

6 november hebben we deze zaak in Bureau NH behandeld en hebben we de verdachte geblurd laten zien met het verzoek zich bij ons te melden. Dat is niet gebeurd. Deze week laten we hem herkenbaar in beeld zien.

Omschrijving

 

De aangeefster staat op dat moment aan de voorzijde van haar woning, waarna de verdachten langs de aangeefster komen gerend. Op dat moment maakt de vrouw foto's van de verdachten. Één verdachte heeft op dat moment nog een schroevendraaier in zijn handen.  Deze foto’s zijn vervolgens door aangeefster zelf op social media gedeeld. Hieruit kwam een naam naar voren. Uit controle door de politie blijkt dat het signalement van deze persoon en de foto niet overeenkomt. Met toestemming van de OvJ is toen de foto gedeeld met jongerenwerkers om zodoende achter de identiteit van de verdachten te komen.


 

Vragen

Wie herkent deze inbreker?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uk7vk_iqYro

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening